• Partnere

    Amatec Automasjon har eneagentur på Rose+Krieger sine produkter i Norge, og er forhandler for Omron og Kuka. Som kunde av Amatec Automasjon kan du kjøpe enkeltkomponenter, assistanse eller komplette løsninger. Rose+Krieger, Omron og Kuka representerer brorparten av det vi mener trengs for å lage robuste og nyskapende løsninger.

    Integrated robots fcard event 1920x X

Rose+Krieger

Etablert i 1972, og nå en del av Phoenix Macano AG, tilbyr Rose+Krieger en komplett rekke produkter innen lineærføringer, aluprofiler, rørforbindelsessystemer og modulærteknologi.

Amatec Automasjon har eneagentur i Norge og kan levere alt fra enkeltkomponenter til rådgiving, prototyping og serieproduksjon.

Omron Solution Partner

Siden firmaet ble etablert i 1933 har Omron drevet innovasjon basert på behov i samfunnet. Dette har gjort Omron til en innovativ verdensleder. Omron ønsker å forbedre liv og bidra til et bedre samfunn.

Amatec Automasjon er Solution Partner for Omron sine innovative kollaborative roboter, selvkjørende roboter og komponenter for øvrig (som servoer og kvalitetskontroll og inspeksjon).

KUKA Official Partner

KUKA ble grunnlagt allerede i 1898, men det gikk noen år før de ble spesialisert på industriroboter og automatiserte produksjonsløsninger. I dag omsetter KUKA AG for 3,5 mrd Euro, har over 14 000 ansatte og har mål om å være en av verdens ledende leverandører av intelligente automasjonsløsninger.

Amatec Automasjon er Official Partner for KUKA i Norge og har brukt robotene i mange spennende kundecaser.