• Selvkjørende intelligente roboter

    Opp til 50 % av arbeidsdagen på et produksjonsgulv kan gå med til å flytte ting. Hva om robotene gjorde dette? Omron sine AIV-er frigjør tid så de ansatte kan fokusere på mer givende oppgaver.

    Se video

Finner veien selv

Flyt av varer mellom celler kan være en kostnadsfull affære. Spesielt ved ombygging og igangsetting av nye celler.

Omron sine intelligente selvkjørende roboter snur opp ned på problemstillingen. I stedet for å frakte varene dit du vil ha de, finner roboten selv ut hvor varen skal hentes og leveres.

Nøkkelegenskaper

Samarbeider med mennesker

Roboten jobber side om side med mennesker. Du risikerer ikke å bli kjørt ned av en robot fordi du "står i veien"

Finner selv veien

Ved hjelp av en sentral flåtekontroll finner roboten selv veien om hindringer og andre roboter til den når oppgaven sin

Ingen liker å trille traller

Mange ansatte bruker opp til 50 % av dagen på å flytte varer. Autonome fraktroboter gjør denne relativt kjedelige jobben med glede.

Hvordan vi kan hjelpe deg

Amatec Automasjon er sertifisert teknologipartner med Omron. Vi ønsker å være ledende på implementering av Coboter i vareproduserende bedrifter.

Lei en cobot

Vi anerkjenner at ny teknologi må prøves ut først. Derfor tilbyr vi deg å leie Coboter av oss for kortere eller lengre perioder, slik at du kan finne ut nøyaktig hvordan en cobot kan passe inn i din eksisterende produksjon.

Demonstrasjon onsite eller hos oss

Vi arrangerer gjerne en demonstrasjon av teknologien, enten hos kunden eller på våre lokaler. Vi forteller om kommende seminarer og demonstrasjoner via vårt nyhetsbrev.

Relaterte sider

Frigi tid med selvgående roboter
Frigi tid med selvgående roboter

Selvkjørende roboter frigir tid slik at de ansatte kan konsentrere seg om oppaver som krever mer kompliserte menneskelige ferdigheter

Les mer →
Gi robotene syn med vision-teknologi
Gi robotene syn med vision-teknologi

Roboter trenger sensorer for å forholde seg til verden utenfor. Akkurat som du og jeg har sanser, har vi laget sanser til robotene.

Les mer →
Omron HD-1500 - Autonom Goliat
Omron HD-1500 - Autonom Goliat

Med HD-1500 kan vi nå levere autonome mobile roboter (AMR) med 60-1500 kg lastekapasitet. Vi har et bredt spekter av autonome roboter å tilby våre kunder.

Les mer →