Om Amatec Automasjon

Om Amatec Automasjon

Vi er en gjeng entusiastiske teknikere, maskin- og automasjonsingeniører som brenner for å lage smarte og innovative automasjonsløsninger.

Hvis vi kan hjelpe deg til å produsere raskere, mer effektivt, med høyere kvalitet, mer miljøvennelig eller på en sikrere måte, har vi nådd målet vårt.

Vi skreddersyr løsninger som effektivisere produksjonen din

 1. RS3003 Omron TM 33
  RS3003 Omron TM 33
  Spesialoppdrag innen automasjon/maskinbygging

  Vi utvikler og levererer innovative, effektive og automatiserte produksjonslinjer på kryss av bransjer.

  Noen bransjer vi har jobbet med er: Vei, oppdrett, offshore/sonar, møbel, tekstil, sportsutstyr og smittevern.

 2. Detaljer av Fiberfestecelle
  Detaljer av Fiberfestecelle
  Vedlikehold og ombygging

  Vi utfører vedlikehold og ombygging av produksjonslinjer. Vi rådgir deg også i prosessen med å velge om utstyr bør oppgraderes eller erstattes.

 3. Industry 3225119
  Industry 3225119
  Funksjonell prototyping og 3d-printing

  Vi hjelper deg med design, utskrift eller maskinering av deler som kan brukes i en prototype for å teste tiltenkt funksjon, styrke og egenskaper for øvrig.

 4. IMG 9183
  IMG 9183
  Programmering av PLS-styringer

  Vi har lang erfaring med programmering, og deler gjerne kompetansen vår med deg. I noen tilfeller har vi tatt over hele prosjekter fordi kunden ikke har hatt kapasitet.

  I andre tilfeller har vi drevet forskning og utvikling sammen med kunden, og har bidratt med nytenking innfor hva det er mulig å programmere.

 5. RS3097 180611 ŠKODA AUTO uses fully autonomous transport robot at Vrchlabí 1
  RS3097 180611 ŠKODA AUTO uses fully autonomous transport robot at Vrchlabí 1
  Utviklingsprosjekt/forskning & utvikling

  Amatec Automasjon har gjennom mange år hatt et nært og godt samarbeid med forskningsmiljøer i Norge - blant annet Sintef Raufoss Manufacturing, Forskningsrådet, Innovasjon Norge og NTNU.

  Rollen vår har typisk vært et bindeledd mellom forskning og eieren av produktet, og har hatt ansvar for å gjøre forskningsresultatene om til praksis.

 6. Machine 1776925
  Machine 1776925
  Hvordan bruke robotisert syn

  Vision er en spennende teknologi. Men det er ikke alltid lett å vite hvor du skal begynne - og mange er usikker på hvilken investering som må gjøres for å benytte seg av vision-teknologi.

  Derfor har vi satt opp et eget laboratorium der kunden kan komme og teste ut hypoteser for bruk av vision uten at det må gjøres noen investeringer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi forhandler kvalitetsprodukter som Rose+Krieger, Omron og Kuka. Vi er kjent for å levere kvalitet og innovative produkter. Vi spesialiserer oss ikke på noen enkelt bransje, men er åpen for alle typer automasjonsbehov.

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Navn

Relaterte artikler

Kontakt oss
Kontakt oss

Hvis vi kan hjelpe deg til å produsere raskere, mer effektivt, med høyere kvalitet, mer miljøvennelig eller på en sikrere måte, har vi nådd målet vårt.

Les mer →