• AIRSKIN® Beskyttelse- og sikkerhetsløsninger fra Blue Danube Robotics GmbH

    Vi er stolte av å samarbeide med Blue Danube Robotics, og tilbyr nå våre kunder AIRSKIN®-beskyttelsesputer til Kuka industriroboter og lignende applikasjoner!

    Kuka 1

– Rødt lys på modulene indikerer at robotens stoppfunksjon er aktivert.

Samarbeidsapplikasjoner

Med AIRSKIN® oppnår din industrielle robot kriteriene for ISO/TS 15066 for kompatible samarbeidsapplikasjoner. Den vil da kunne jobbe side om side med mennesker uten risiko for personskader eller materielle skader på maskin og utstyr.

Sikkerhet
I tillegg er AIRSKIN® sikkerhetssertifisert med, EN/ISO 13849-1 PLe / Cat. 3 og EN/IEC 62061 SIL3, og vil oppdage alle kollisjoner med roboten (direkte kollisjoner, sammenklemming og slag).

Automatisk stoppfunksjon
Dersom roboten treffer en gjenstand, blir utsatt for støt, eller direkte kollisjoner, vil det aktivere programvarens sikkerhetsstopp. Roboten vil da stoppe opp, og være inaktiv så lenge trykkendringene i putene blir registrert. Roboten gjenoppretter ikke arbeidssyklusen igjen før hindringen er borte.

— Kun 5 Newton kraft (ca 509 g) er nødvendig for å aktivere stoppfunksjonen.

Hastighet
Dra nytte av raske industriroboter med samarbeidshastigheter på opptil 2 m/s i frirom, med en nyttelast på opptil 20 kg og rekkevidde fra 900 til 2010 mm. Applikasjoner med kombinasjonen av industriroboter og AIRSKIN® er opptil 6 ganger raskere enn applikasjoner med cobots. Dette betyr at hastigheter på opptil 1300 mm/s trygt kan oppnås sammen med menneskelige medarbeidere.

Averging av friromskollisjoner
AIRSKIN® kan hjelpe roboter med tung nyttelast å oppnå bevegelseshastighet over 1 m/s i situasjoner hvor personell er til stede, samtidig som den opprettholder operatør-sikkerhet. Putene hjelper å absorbere og distribuere energien fra kollisjoner, noe som hjelper å unngå alvorlige arbeidsulykker.

Kraftige støtdemping

Putene vil dempe og fordele kraften fra kollisjonen, og absorbere den kinetiske energien jevnt slik at det ikke oppstår skade på mennesker eller skroget. Dette øker sikkerheten på arbeidsplassen og gjør at dynamikken mellom mennesker og roboter glir smidigere.

AIRSKIN® Beskyttelse- og sikkerhetsløsninger, fra Blue Danube Robotics (engelsk tale):

Spar kostnader og øk avkastningen ved å oppgradere applikasjonene dine med AIRSKIN®:

  • Spar produksjonsareal
  • Bygg fleksible og mobile applikasjoner
  • Fjern gjerder og laserskannere
  • Jobb ved siden av bevegelige produksjonslinjer
  • Bruk roboter med lang rekkevidde og høy nyttelast
  • Optimaliser bruken av menneskelig kompeanse og deres fleksibilitet, ved å automatisere.

Kontaktskjema

Navn

Airskin® på engelsk: www.airskin.io