Nye utfordringer og nye ansikter

Nye utfordringer og nye ansikter

Vi har gleden av å ønske Lars Berge velkommen til oss. Lars begynte som lærling i Amatec Automasjon i 2015. Etter det tok han 3 års ingeniørutdannelse som automasjonsingeniør.

Som automasjonsingeniør får Lars bryne seg på planlegging, tegning, konstruksjon og prosjektledelse av automasjonsprosjekter.

Lars Berge
Lars Berge

Automasjonsingeniør
+47 45 48 09 90
lars.berge@amatec.no

Lærling vender tilbake

Da Sykkylven Videregående startet opp linje for elektrofag, var Lars en av de første som søkte plass. Etter to år på skolebenken fikk han utplassering på Amatec to ganger i uken, noe som etter hvert ble til lærlingplass.

Jobben som lærling ga han mange utfordringer. Han var med å tegne, utvikle og bygge AmaSpleis, verdens kraftigste automatiserte sømrobot, og tok også fagbrevet ved å bygge deler av denne maskinen. Han fikk også jobbe mye med Ekornes sitt automatiserte sømprosjekt, verdens første fleksible sømrobot.

Da lærlingtiden var over tok Lars intensivkurs R1+R2, samt fysikk og norsk, før han begynte på automasjonsingeniør ved NTNU Ålesund.

Erfaringen fra lærlingtiden, de spennende prosjektene og det gode arbeidsmiljøet i Amatec Automasjon gjorde utslaget for Lars da bedriften søkte etter nye ingeniører.

Som tidligere lærling kjenner vi naturligvis hverandre godt allerede. Det er derfor en stor glede å ønske Lars velkommen tilbake.